شبکه کردن سوپر مارکت ها و خوار بار فروش های خراسان جنوبی
امروزه ضربه کرونا به اقشار مختلف جامعه بر کسی پوشیده نیست و تمام گروه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی متاثر از این ویروس بوده و ضرر های زیادی را متحمل شده اند.
بدیهی است تعطیلی کسبه و بازاریان و کاهش مراجعه های مردمی برای خرید محصول یکی از بزرگترین ضربه های کرونا در اقتصاد استان به شمار می رود.
گذشته از این فعالیت فروشگاه های زنجیره ای غیر بومی باعث کساد بازار کسبه خرد و سوپر مارکت ها شده که دردی مضاعف بر کرونا ایجاد کرده است.
بنا به گفته ها، در گذشته یک سوپرمارکت معمولاً با همصنفان خود رقیب بود اما هماکنون رقبای جدیدی با مدل کسبوکار جدید وارد عرصه رقابت شدهاند.
امروزه شاهد رشد قارچ گونه و فراگیر فروشگاههای زنجیرهای و سایتهای فروش اینترنتی هستیم که سوپرمارکت ها و خوار بار فروشی های خرد را با مشکلات متعددی مواجه کرده است.
در راستای نجات کسبه خرد، جلسه ای با عنوان طرح شبکه کردن سوپر مارکت ها و خوار بار فروش ها با حضور نماینده شرکت سورنا در شرق کشور در اتاق بازرگانی بیرجند برگزار شد تا راه حلی برای مسئله پیش آمده پیدا شود.
کارشناس اقتصادی اتاق بازرگانی بیرجند در این خصوص گفت: جولان فروشگاه های زنجیره ای غیر بومی در استان و خاموش شدن کسب و کارهای استان به ویژه سوپر مارکت های سطح شهر از اهداف برگزاری این جلسه بوده است.
مهدیه ضیائیان ادامه داد: در این جلسه مقرر شد، کسبه خرد به صورت شبکه به کارخانه ای تولید کننده متصل شوند تا دست دلالان و واسطه ها قطع شود.
وی ادامه داد: در راستای این طرح اجناس به قیمت بسیار مناسبی در اختیار سوپرمارکت ها قرار می گیرد و می توانند به واسطه ارائه تخفیفات، با فروشگاه های زنجیره ای غیر بومی رقابت کنند.