اخبار داخلی

سیاست زدگی برای خبرنگاری سم مهلک است

رئیس اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی بیرجند با اشاره به اینکه سیاست زدگی برای خبرنگاری سم مهلک است، گفت: مسائل حزبی و سیاسی بلای جان مملکت شده و فضای کسب و کار را دچار التهاب می کند.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند علیرضا خامه زر در جلسه تجلیل از خبرنگاران حوزه بخش خصوصی، اظهار کرد: خبرنگاران به عنوان چشمان بیدار جامعه و ارکان دموکراسی به شمار می روند.

وی با بیان اینکه در خراسان جنوبی جو محافظه کارانه زیادی حاکم است، افزود: متاسفانه گاهی جامعه خبرنگاری نیز درگیر محافظه کاری می شوند.

رئیس اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی بیرجند با اشاره به اینکه هیچکس در جایگاه تشخیص سرمایه گذار اصلح نیست، گفت: اصلح بودن از نظر بخش خصوصی به سرمایه بر می گردد چراکه بخش خصوصی صرفا منفعت استان را دنبال می کند.

وی ادامه داد: وقتی به دنبال منفعت استان باشیم مشکلات حوزه اشتغال و کسب و کارها نیز برطرف می‌شود.

خامه زر با بیان اینکه سیاست زدگی برای خبرنگاری سم مهلک است، افزود: مسائل حزبی و سیاسی بلای جان مملکت شده و فضای کسب و کار را دچار التهاب می کند.

وی با اشاره به اینکه مطالبه گری باید در سایه تعامل انجام شود، عنوان کرد: متاسفانه برخی از التهابات ساخته و پرداخته رسانه ها است و به درستی اخبار و رسانه ها مدیریت نمی شوند.

رئیس اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی بیرجند با بیان اینکه خبرنگاران نباید از انعکاس واقعیت ها بترسند، اظهار داشت: بهترین تحلیل مسائل و مشکلات استانی باید از دل خبرنگاران بیرون آید.

خامه زر ادامه داد: خبرنگاران بیشتر باید بر روی نقاط قوت ها، فرصت ها و پتانسیل ها متمرکز شوند تا نقاظ ضعف استان.

وی با اشاره به اینکه سهم بخش خصوصی در اقتصاد کشور بین ۱۰ تا ۱۲ درصد کاهش پیدا کرده است، افزود: بخش خصوصی اگر درگیر حواشی و گذشته شود متضرخواهد شد.

خامه زر با بیان اینکه سرمایه بسیار فرّار و نگهداشت آن سخت است، گفت: امیدواریم با تعامل بتوانیم سهم بخش خصوصی و سهم استان را از اقتصاد کشور افزایش دهیم.

غلامحسین حسینی، رئیس اتاق تعاون خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه رسالت و مسئولیت اجتماعی خبرنگاران انتقاد کردن و مطالبه گری است، اظهار کرد: اگر عملکرد بخش خصوصی زیر ذره بین خبرنگاران باشد قطعا نقاط ضعف بهتر دیده خواهد شد.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی نتوانسته آنگونه که باید وظیفه خود را در حوزه رشد و توسعه استان انجام دهد، افزود: ۸۰ درصد اقتصاد مملکت در دست دولت است و وقتی قرار است خدمات برون سپاری انجام دهد بنگاه اقتصادی ایجاد می کند و در این راستا گلوی بخش خصوصی به شدت فشرده می شود.

رئیس اتاق تعاون خراسان جنوبی با اشاره به اینکه موضوع تشکیل شورای اطلاع رسانی از سوی بخش خصوصی باید پیگیری شود، عنوان کرد: بخش خصوصی باید رسانه ها را تغذیه کند اما خبرنگاران هم باید همراه بخش خصوصی باشند.

حسین زارعی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی نیز اظهار کرد: تیترهای خبرنگاران در جذب سرمایه گذاری در استان بسیار موثر است لذا دقت زیادی در این راستا باید انجام شود.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات اکثر سرمایه گذاران در استان به مشکلات هواپیمایی بر می گردد، افزود: در تامین زیرساخت ها حوزه هواپیمایی بسیار مهم است و باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی بیان کرد: یک کارگروه رسانه ای و خبرنگاری باید در اتاق بازرگانی تشکیل شود.

علی جعفرپور مقدم، رئیس اتاق اصناف خراسان جنوبی در این جلسه با بیان اینکه خوشبختانه امروز بخش خصوصی استان خراسان جنوبی به همگرایی و هم افزایی رسیده است، اظهار کرد: امروز هیچکس نمی تواند بابت خلا و ارتباط بخش خصوصی سواستفاده کند.

وی با بیان اینکه سرمایه گذاری افراد نااهل یکی از مشکلات در حوزه سرمایه گذاری است، افزود: در این راستا متاسفانه امروز بخش عمده ای از معادن استان در بخش ایمیدرو بلوکه شده است.

رئیس اتاق اصناف خراسان جنوبی با اشاره به اینکه متاسفانه امروز هیچ ظرفیت اقتصادی در حوزه معدن وجود ندارد، گفت: متاسفانه در حوزه سرمایه گذاری خوب عمل نکرده ایم.

وی با بیان اینکه دولت نگاه خوبی در حوزه سرمایه گذاری دارد اما متاسفانه این پیام به گوش ساختار دولتی استان خراسان جنوبی نرسیده است، عنوان کرد: تدوین اطلس سرمایه گذاری در بخش خصوصی بسیار مهم است.

جعفرپور با اشاره به اینکه امروز اولویت های استان به درستی مشخص نیست، افزود: فرهنگ سرمایه گذاری به حوزه کاری رسانه بر می گردد لذا شورای اطلاع رسانی در بخش خصوصی مسئله مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه عمده اشتغال در بحث اصناف است و کارکرد مهمی دارند اما متاسفانه تعداد اصناف نسبت به میزان جمعیت در استان بسیار زیاد است، گفت: هر کسی که خواسته است اشتغالی ایجاد کند بدون مشاوره وارد بازار کار می‌شود.

وی ادامه داد: در کشور آمریکا به ازای هر هزار نفر یک واحد صنفی وجود دارد که این رقم در کشور ایران به ازای هر ۳۰ یک‌صنف و در بیرجند به ازای هر ۱۵ نفر یک‌ صنف می رسد.

رئیس اتاق اصناف خراسان جنوبی با اشاره به اینکه باید در حوزه اسناد بالا دستی مطالبه گری داشته باشیم، افزود: نوع برخورد با سرمایه گذار در استان بسیار مهم است که متاسفانه مسئولین استانی در این حوزه آنگونه که باید عمل نکرده اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که تابع Privacy Policy and Terms of Use است.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا