اخبار سراسری

۶۶۶ اظهارنامه مالیاتی توسط مشاغل و کسبه استان خراسان جنوبی ارسال شد

مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی از استقبال گسترده مشاغل  و کسبه استان در تکمیل و ارسال فرم تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم و اظهارنامه عملکرد سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: تاکنون ۶۶۶ اظهارنامه مالیاتی توسط مشاغل و کسبه استان ارسال شده است.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی بیرجند به نقل از خبرگزاری تسنیم، علی کریمدادی صبح امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: با تشکر از اتحادیه‌ها و اصناف استان جهت انعکاس، پیگیری و برگزاری نشست‌ها و جلسات مستمر در زمینه پیگیری مسائل و مشکلات مالیاتی و اطلاع‌رسانی حداکثری به صاحبان مشاغل و کسبه جهت تکمیل و ارسال فرم تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم و اظهارنامه عملکرد سال ۱۴۰۱ فقط تا پایان خردادماه سال جاری جهت برخورداری از حداکثر تسهیلات و مشوق‌های مالیاتی و عدم تعلق جرایم قانونی اظهار داشت: تاکنون ۶ هزار و ۷۲۵ تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم و ۶۶۶ اظهارنامه مالیاتی توسط مشاغل و کسبه استان ارسال شده است.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی افزود: سال گذشته ۴۲ هزار و ۸۲۲ تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم و اظهارنامه عملکرد توسط مشاغل و کسبه استان ارسال شده است که از این تعداد ۷۶ درصد آنها تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم و ۲۴ درصد آنها اظهارنامه مالیاتی خود را تکمیل و ارسال کرده‌اند.

کریمدادی با اشاره به تسهیلات و مشوق‌های مالیاتی مشاغل و کسبه واجد شرایط تکمیل و ارسال فرم تبصره ماده ۱۰۰ ق.م.م گفت: مشمولین تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌‏های مستقیم اصلاحی مصوب ۱۳۹۴ با رعایت مفاد بند (ل) تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور و موارد استثناء شده، صاحبان مشاغلی هستند که مجموع فروش کالا و ارائه خدمات آنها در سال ۱۴۰۱ حداکثر صد برابر معافیت موضوع ماده ۸۴ قانون مالیات‏‌های مستقیم یعنی مبلغ ۶۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال بوده و فرم مالیات مقطوع برای آنها در درگاه خدمات الکترونیک سازمان بارگذاری می‌شود. این مؤدیان از نگهداری اسناد و مدارک موضوع قانون مالیات‌‏های مستقیم مصوب ۱۳۹۴ و ارائه اظهار نامه مالیاتی برای عملکرد مذکور معاف بوده و مالیات تعیین شده عملکرد سال ۱۴۰۱ آنها بدون رسیدگی قطعی خواهد شد و می‌توانند در طی ۴ قسط آن را پرداخت کنند.

وی یادآور شد: مشاغل و کسبه باید در اسرع وقت با مراجعه به درگاه خدمات الکترونیکی سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی my.tax.gov.ir نسبت به انجام تکالیف قانونی خود در این زمینه اقدام نمایند و توصیه ما این است که این امر مهم را به روزهای پایانی خردادماه موکول کنند

مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی گفت: همکاران ما تا پایان خردادماه در دو نوبت صبح و عصر آماده پاسخگویی به سوالات و پیگیری مسائل و موارد لازم هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا