اخبار سراسری

راه‌اندازی ۲ شهرک تخصصی خورشیدی در طبس و نهبندان

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری خراسان جنوبی از راه‌اندازی دو شهرک تخصصی خورشیدی در طبس و نهبندان در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

به گزارش  روابط عمومی اتاق بازرگانی بیرجند به نقل از خبرگزاری تسنیم ، مجتبی شریعتی‌فر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خراسان جنوبی جزو پنج استان نخست در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر است چراکه مدت زمان آفتاب و زاویه تابش آن بسیار مطلوب است، لذا ۱۴ فاکتور از جمله  اراضی ملی، دسترسی به شبکه برق، دسترسی به راه، فاصله تا محل زندگی، تولید و … در این استان بررسی شده است.

به گفته وی؛ برای تولید ۷۰۰ مگاوات برق خورشیدی دو هزار هکتار از اراضی استان شناسایی شده و به سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر(ساتپا) معرفی شدند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه برای احداث نیروگاه‌های بزرگ مقیاس از سه مگاوات به بالا به سرمایه‌گذاران و هلدینگ‌های بزرگ نیاز است، تصریح کرد: در مناقصه ساتپا، هلدینگ‌های بزرگ ۴۵ مگاوات انرژی خورشیدی برنده شدند که برای شهرستان‌های درمیان، سربیشه، قاین و نهبندان بود.

وی با بیان اینکه در مناقصه سال گذشته سرمایه‌گذار برای ۱۶۰ مگاوات انرژی خورشیدی در شهرستان‌های طبس، نهبندان و خوسف اعلام آمادگی کرد، گفت: سرمایه‌گذاران برای تولید ۲۰۵ مگاوات برق در خراسان جنوبی اعلام آمادگی کردند.

شریعتی‌فر یادآور شد: تا ابتدای دولت سیزدهم در خراسان جنوبی برای ۲۰ مگاوات انرژی خورشیدی سرمایه‌گذاری شده بود اما طی سه سال اخیر ۲۰ مگاوات به ظرفیت اضافه و وارد شبکه شده است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری خراسان جنوبی با اشاره به نیروگاه بادی ۵۰ مگاواتی درح هم گفت: ۱۰ مگاوات این نیروگاه به صورت آزمایشی وارد مدار شده تا به برق استان اضافه شود.

به گفته وی؛ در زمینه انرژی بادی هم برای ۵۵۰ مگاوات اراضی استان شناسایی شده که برای ۲۵۰ مگاوات آن سرمایه‌گذار اعلام آمادگی کرده و ۲۵۵ مگاوات برق به شبکه برق استان افزوده خواهد شد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری خراسان جنوبی با اشاره به برنامه ایجاد شهرک‌‌های تخصصی خورشیدی در خوسف هم گفت: به‌زودی دو شهرک تخصصی خورشیدی در طبس و نهبندان هم خواهیم داشت. برای ایجاد نیروگاه‌های کوچک مقیاس و کمتر از سه مگاوات، ۲۶ نقطه از اراضی را به ساتپا اعلام کردیم و سرمایه‌گذاران می‌توانند در مناقصه آن شرکت کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که تابع Privacy Policy and Terms of Use است.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا