اخبار داخلی

ضرورت کاهش ضرایب مالیاتی با استفاده از ظرفیت‌های قانونی

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند بر ضرورت کاهش ضرایب مالیاتی خراسان جنوبی با استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود، تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند، علیرضا خامه زر در دیدار با مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی با تاکید بر برگزاری کارگاه های آموزشی در حوزه مالیات ها، اظهار کرد: انتظار می رود دستگاه های حوزه مالیاتی استان با بخش خصوصی تعامل بیشتری داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه اگر فعالین اقتصادی با حقوق و تکالیف خود آشنا شوند قطعا مشکلات نیز کاهش پیدا خواهد کرد، افزود: آموزش قوانین کاربردی مالیات، بیمه و کار ویژه کسب و کارها و فعالان اقتصادی در بخش های مختلف باید در دستور کار قرار گیرد.
رئیس اتاق بازرگانی بیرجند بیان کرد: وضعیت اقتصادی استان خراسان جنوبی با دیگر استان های کشور بسیار متفاوت است لذا ضرایب مالیاتی برای واحدهای تولیدی استان باید متفاوت در نظر گرفته شود.

بهرام ساتلیخ محمدی، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی بیرجند نیز در این دیدار با اشاره به اینکه تعدد قوانین، بخش نامه ها، تعدد سامانه ها و همچنین تفسیرهای متفاوت از قوانین مشکلات زیادی برای فعالان اقتصادی ایجاد کرده است، اظهار کرد: امسال باید سال نهضت و حذف سامانه‌های تکراری و غیر ضروری باشد.
وی با بیان اینکه امروز صنعت طیور استان با چالش های زیادی مواجه است، افزود: متاسفانه امروز سرمایه ها کم کم از صنعت و تولید خارج می شوند که این زنگ خطر بزرگی برای اقتصاد کشور و استان است.
محمدی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی سومین استان پهناور کشور است، گفت: همسویی، تعامل و آموزش ها باید در حوزه مالیات ها تسری پیدا کند.
علی کریم دادی، مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی با تاکید بر فرهنگ سازی مالیاتی، اظهار کرد: قطعا یک فضای همدلی و همسوی بسیار خوبی در حوزه مالیاتی در استان شکل خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه یکی از رسالت های اصلی سازمان امور مالیاتی هوشمند سازی و شفاف کردن قوانین است، افزود: در حوزه مالیات ها باید ضرایب منطقه ای مد نظر قرار گیرد و تمام سعی خود را در این زمینه خواهیم کرد.
کریم دادی با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی مشوق های مالیاتی در حوزه بخشودگی جرایم در نظر گرفته است، گفت: خواسته همه فعالان اقتصادی که به صورت شفاف کار می‌کنند این است که معافیت‌های مالیاتی هدفمند و پلکانی باشد.
وی با اشاره به اینکه در ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم این اختیار به سازمان امور مالیاتی داده شده تا بخشی از فعالان و مودیان مالیاتی بدون یکسری الزامات و تکالیف بتوانند مالیات خود را قطعی کرده تا بدون رسیدگی مورد قبول واقع شود، گفت: در این راستا سال گذشته ۸۱ درصد مودیان مالیاتی استان مالیات خود را قطعی کرده اند که نشان از فرهنگ بالای مودیان استان دارد.
وی با بیان اینکه سیاست سازمان امور مالیاتی به ویژه در دولت شهید رئیسی، تعامل و اعتماد بین بخش خصوصی و مالیات است، اظهار داشت: در چند سال اخیر بر اساس رصدی که انجام شد تعامل خوب و سازنده‌ای بین اتاق‌ اصناف، اتاق تعاون و اتاق بازرگانی در زمینه حمایت‌هایی که مالیات می‌تواند از تولید داشته باشد برقرار شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا