اخبار داخلی

رئیس اتاق بازرگانی بیرجند: ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی ۴۵ درصد افزایش یافت

خامه‌زر گفت: در ۱۰ ماهه امسال یک میلیون و ۹۱۰ هزار تن کالا از این استان صادر شده که به لحاظ وزن نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۵ درصد افزایش داشته است.

خامه‌زر گفت: در ۱۰ ماهه امسال یک میلیون و ۹۱۰ هزار تن کالا از این استان صادر شده که به لحاظ وزن نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۵ درصد افزایش داشته است.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی بیرجند ، علیرضا خامه‌زر درآئین تجلیل از صادر‌کنندگان برگزیده استان اظهار کرد: صادرات ابزاری است که کشورهای جهان برای نفوذ نظامی و سیاسی به دیگر کشورها از آن استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه صادرات به پشتوانه تولید قوی شکل می‌گیرد، افزود: برندسازی، تولید باکیفیت و پایداری در بازارهای هدف از مهم‌ترین عوامل صادرات موفق است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند با بیان اینکه علاوه بر صادرات کالا، صادرات فکر و ایده منجر به ارزآوری و اشتغال می‌شود، گفت: پایداری در بازار هدف از دیگر عوامل موثر در صادرات موفق بشمار می‌رود.

خامه‌زر با بیان اینکه در سنوات اخیر آمار صادرات کشور کاهشی شده است، ادامه داد: در حال حاضر صادرات سنتی مردود است و بازار صادرات به سمت سفارشی‌سازی حرکت کرده است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع بیرجند در ادامه گفت: در ۱۰ ماهه امسال جمع صادرات از استان ۵۳۸ میلیون دلار معادل یک میلیون و ۹۱۰ هزار تن بوده که به لحاظ ارزشی ۳۸ درصد و به لحاظ وزنی ۴۵ درصد افزایش داشته است.

خامه‌زر به افت ارزش پایه کالاهای صادراتی اشاره کرد و افزود: زیر قیمت فروشی کالاها و عدم ثبات قیمت‌های داخل از جمله مشکلات حوزه صادرات است.

وی مهم‌ترین مانع فراروی صادرکنندگان را خود تحریمی در داخل کشور یعنی پیمان‌سپاری ارزی و رفع تعهدات ارزی دانست که صادر کننده از عهده این تعهدات بر نمی‌آید، عنوان کرد: اما با وجود همه موانع آمار صادراتی استان‌ افزایشی بوده است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند تأکید کرد: در تصمیمات صادراتی در سطح کلان کشور باید از نظرات و پیشنهادات صادرکنندگان استفاده شود و تصمیمات خلق‌الساعه گرفته نشود.

گلایه از عدم تخصیص تسهیلات بانکی به تولیدکنندگان

مصطفی نخعی- نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی در این آئین اظهار کرد: صادرکنندگان و تولیدکنندگان باید به ابزار دانش و تجربه و فناوری و علم روز دنیا مجهز شوند.

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی گفت: حمایت از واحدهای تولیدی راکد و احیای واحدها از مهمترین اقدامات دولت سیزدهم بوده و مجلس یازدهم هم در حوزه قانون‌گذاری اقدامات خوبی انجام داده است.

وی با گلایه از عدم تخصیص تسهیلات بانکی به تولیدکنندگان، ادامه داد: رفع تعهدات ارزی از مشکلات مهم پیش روی صادرکنندگان و فعالان اقتصادی بوده که باید حل شود.

نخعی خواستار توجه به حل مشکلات مالیات بر ارزش افزوده و عوارض گمرکی شد و افزود: تلاش می‌کنیم در مجلس صدای صادرکنندگان برای ایجاد شرایط مناسب‌تر باشیم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: رویکرد دولت سیزدهم نسبت به قبل به ویژه در تعامل با کشورهای همسایگان تغییر کرده که باید از ظرفیت ایجاد شده برای پیشرفت و توسعه استان استفاده کنیم.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا