اخبار داخلیدسته‌بندی نشده

کمیته های تخصصی کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند مشخص شدند

رئیس کمیسیون کشاورزی،صنایع غذایی، آب و منابع طبیعی اتاق بازرگانی بیرجند گفت: چهار کمیته ذیل کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی اتاق بازرگانی بیرجند جهت بررسی تخصصی موضوعات تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند، بیکی در جلسه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی اتاق بازرگانی بیرجند، با اشاره به اینکه کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند به چهار کمیته تخصصی تقسیم شده است، اظهار کرد: در کمیته‌ها مشکلات مربوط به هر بخش توسط کارشناسان به صورت تخصصی مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرد.
وی با بیان اینکه باید روحیه مطالبه‌گری در استان تقویت شود، افزود: متاسفانه گاهی مسئولان و کارشناسان کشوری بدون در نظر گرفتن شرایط منطقه‌ای تصمیماتی اخذ می‌کنند که به نفع استان نیست لذا مطالبه گری باید در دستور کار قرار گیرد.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند با اشاره به تشکیل چهار کمیته تخصصی دام، طیور و صنایع وابسته، کمیته کشاورزی، کمیته منابع طبیعی و محیط زیست و کمیته آب ذیل کمیسیون کشاورزی، گفت: امیدواریم با طرح مشکلات به صورت تخصصی در این کمیته‌ها بتوانیم مشکلات را دنبال و به نتیجه مطلوب برسیم.
وی با بیان اینکه کارشناسی یک سری از مسائل در اتاق اصناف بهتر و سریع‌تر انجام می‌شود، عنوان کرد: تشکیل و فعال شدن اتاق اصناف کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد.
بیکی با اشاره به اینکه یکی از دلایل اصلی تشکیل کمیته‌های تخصصی این است که سهم حوزه کشاورزی در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی افزایش پیدا کند، بیان کرد: مسئولین هر کمیته باید به صورت تخصصی مشکلات را بررسی و با ارائه راهکار به شورای گفتگو برسانند.

سید حسین خیریه،عضو کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند در این جلسه اظهار کرد: تشکیل کمیته‌های تخصصی موجب می‌شود مشکلات و مسائل به صورت تخصصی‌تر و با نتایج بهتر بررسی شود.
وی با بیان اینکه حضور افراد و کارشناسان در کمیته‌ها نباید محدود شود افزود: از تمام تشکل ها و قسمت‌های مربوط به حوزه تخصصی باید در کمیته ها حضور داشته باشند.
خیریه با اشاره به اینکه اعضای کمیته باید موظف شوند تا مسائل و مشکلات را مطرح و پس از چکش کاری‌های لازم در شورای گفتگو ارائه دهند، گفت: حضور در نمایشگاه‌ها بسیار خوب است به شرط آن که بتوانیم بهره‌برداری درستی نیز از آن داشته باشیم.:::::::::::::::::::
غلامحسین کریم دادی در این جلسه اظهار کرد: مسائل و مشکلات حوزه کشاورزی بسیار گسترده پیچیده است لذا نمی‌توان تنها با رئیس و نایب رئیس به تمامی مسائل رسیدگی کرد.
وی با بیان اینکه قطعا کمیته‌های تخصصی حرف‌های زیادی برای گفتن خواهند داشت، افزود: در سطح کلان کشور باید مطالبه‌گری را بالا و مجموعه بخش کشاورزی را پررنگ‌تر کنیم.
وی با اشاره به اینکه موضوع آب چالش بسیار بزرگ پیش روی بهره‌برداران بخش کشاورزی است، گفت: در سال ۱۳۵۰ تنها ۲۷ هزار حلقه چاه در سطح کشور وجود داشت که امروز به حدود هزار حلقه چاه رسیده است.

علی رومنجانی،عضو کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند نیز در این جلسه اظهار کرد: کمیته‌های تخصصی باید با هم افزایی و همکاری به صورت یک صدا مشکلات حوزه کشاورزی را بررسی و پیگیری کنند.

علی واحدی پناه،عضو کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند در این جلسه با اشاره به ضرورت تشکیل کمیته‌های تخصصی ذیل کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند، اظهار کرد: در جلسات باید تنها یک مسئله به صورت تخصصی مورد بررسی قرار گیرد تا به نتیجه بهتری برسیم و از پراکندگی موضوعات جلوگیری کنیم.

جواد غریبی،عضو کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند نیز در این جلسه اظهار کرد: باید در کنار کمیته های تخصصی کمیسیون کشاورزی اتاق‌ بازرگانی بر روی اتاق اصناف کشاورزی نیز برنامه ریزی کنیم.

هاشمی زاده،عضو کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند در این جلسه اظهار کرد: با توجه به اینکه حوزه کشاورزی در استان خراسان جنوبی سهم زیادی در اشتغال و تولید دارد لذا مسائل و مشکلات آن باید به صورت ویژه‌تر دیده شود.
وی با بیان اینکه متاسفانه در سطح کلان کشوری در بخش کشاورزی با بی‌برنامگی مواجه هستیم، افزود: تشکیل کمیته‌های تخصصی ذیل کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی تلنگری برای مسئولان کشوری خواهد بود.
هاشمی زاده با اشاره به اینکه جلسات کمیته‌ها باید به صورت منظم و مداوم برگزار شود، گفت: در مرکز کشور سیاست‌ها و قانون‌هایی گرفته می‌شود که در آن مناطق و اقلیم‌های مختلف مد نظر قرار نمی‌گیرد و این مهم مشکلات زیادی ایجاد می کند لذا وجود کمیسیون کشاورزی و کمیته‌های تخصصی آن می تواند در تغییر نگرش مسئولان کشوری موثر باشد.

رضا فروزانفر،نائب رئیس دوم کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند نیز در این جلسه اظهار کرد: قیمت های دستوری به شدت پاشنه آشیل صنعت را به صدا درآورده لذا باید در این خصوص چاره‌اندیشی شود.

قلندری،،عضو کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند نیز در این جلسه اظهار کرد: با توجه به اینکه در شبکه تعاون روستایی به صورت مستقیم و غیر مستقیم درگیر مسائل مربوط به حوزه کشاورزی هستیم لذا در مطرح کردن مسائل و مشکلات و همچنین ارائه راهکار در این حوزه می توانیم کمک کننده نیز باشیم.

اکبری، ،نائب رئیس اول کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند در این جلسه با اشاره به اینکه کمیته آب و کشاورزی باید باهم تلفیق شوند، اظهار کرد: عنوان کمیته ها باید به باغبانی زراعت و کشاورزی، دام و طیور و تشکل‌های وابسته و کمیته منابع طبیعی تغییر کند.
وی با بیان اینکه رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی باید حتما عضو شورای مدیران سازمان جهاد کشاورزی باشد، افزود: باید مستندی از توانمندی‌ها و پتانسیل‌های حوزه کشاورزی استان تهیه و بر اساس آن مطالبات انجام شود.
وی با اشاره به اینکه فعال شدن اتاق اصناف کشاورزی باید به عنوان یک مطالبه در دستور کار قرار گیرد، گفت: باید برای دولت تکلیف تعیین کنیم تا در تصمیم سازی‌ها به نتایج مطلوب‌تری برسیم.
اکبری با بیان اینکه تاکنون هیچکس در هیچ کجا عنوان نکرده که درآمد سرانه خانوار روستایی در خراسان جنوبی پایین‌تر از سطح کشوری است، عنوان کرد: مسائل اقتصادی استان باید در سطح کلان کشور مطرح و در خصوص آن مطالبه‌گری انجام شود.

گفتنی است در پایان جلسه آقای سید حسین خیریه به عنوان رئیس کمیته تخصصی دام، طیور و صنایع وابسته، آقای غلامحسین کریم دادی به عنوان رئیس کمیته کشاورزی و صنایع وابسته،آقای حبیب الله شریفی به عنوان رئیس کمیته منابع طبیعی و آقای علی رومنجانی به عنوان رئیس کمیته تخصصی آب انتخاب شدند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا