اخبار داخلی

لزوم تقویت ارتباطات و فناوری جهت توسعه گردشگری و تجارت در خراسان جنوبی

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و کسب و کارهای نوین اتاق بازرگانی بیرجند گفت: برای رسیدن به توسعه باید فناوری را در حوزه هایی همچون گردشگری و کشاورزی تقویت کنیم.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند باقری در دومین جلسه کمیسیون فناوری اطلاعات، ارتباطات و کسب و کارهای نوین اتاق بازرگانی بیرجند اظهار کرد: تصمیمات و فعالیت کمیسیون فناوری اطلاعات باید به گونه ای باشد که حرف جامعه فناوری اطلاعات بین جوامع دولتی ارزش بیشتری پیدا کند.
وی با بیان اینکه باید از جوانان متخصص و فعال جهت کمک به پیشبرد اهداف حوزه فناوری و کسب و کارهای دانش بنیان در جلسات دعوت به عمل آید، افزود: همچنین باید از ظرفیت اتاق بازرگانی که قدرت اجرایی بیشتری نسبت به نظام صنفی یارانه ای در حوزه فعالیتهای اقتصادی دارد بهره مند شویم.
رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و کسب و کارهای نوین اتاق بازرگانی بیرجند با اشاره به اینکه اگر در خصوص اعطای تسهیلات در حوزه فناوری قدمی برداشته شده با همت نظام صنفی رایانه ای و هم افزایی این سندیکا با اداره کل فناوری اطلاعات استان بوده است.
وی با بیان اینکه کمیسیون فناوری اطلاعات بخش تخصصی حوزه فناوری اتاق بازرگانی است و رویدادهای مهمی در این حوزه می تواند از این طریق رقم بخورد، عنوان کرد: کمیسیون فناوری اطلاعات می تواند به ارگان های دولتی جهت افزایش دانش فناوری کمک کند.
باقری ادامه داد: باید فناوری را در حوزه هایی همچون گردشگری و کشاورزی تقویت کنیم.
وی با اشاره به اینکه مجوز افتا سندی ملی است که وظایفی را برای وزارتخانه‌ها و نهادهای حاکمیتی کشور در زمینه‌ امن‌سازی فضای تولید و تبادل اطلاعات مقرر کرده است، افزود: برای رفع مشکلات شرکت‌های فناوری ارتباطات استان در خصوص افتا پیگیری های لازم باید انجام شود.
وی با بیان اینکه کار اصلی افتا نظارت است، گفت: متاسفانه به دلیل مشکلاتی که در حوزه افتا در استان داریم سیستم های دولتی از داخل استان فراری اند و ترجیح می دهند از شرکتهای دیگر استان ها خرید خدمات و کالا را انجام دهند.
باقری بیان کرد: متاسفانه اخذ مجوز افتا به دلیل پیچیدگی های زیادی که دارد به حوزه کاری فناوری اطلاعات لطمه های زیادی وارد می کند و اکثر شرکتهای بومی استان با توجه به کوچک بودن و نداشتن حداقلهای مورد درخواست افتا از این مجوز محرومند و از طرفی چون قسمت اعظمی از این حوزه به صورت فروشگاهی فعالیت میکنند تا کنون هیچ نوع مجوزی از سوی افتا برای فروشگاهها معرفی نشده است و این بخش از فعالین اقتصادی متاسفانه از انتخابهای ادارات و ارگانهای دولتی خود به خود حذف میشوند.
وی با اشاره به اینکه در حوزه افتا دوگانگی برخوردی در استان های مختلف وجود دارد، افزود: در راستای اخذ گواهی افتا و خرید کالا باید از انعطاف قوانین به نفع استان استفاده شود کاری که در خیلی استانهای بزرگ برای حمایت از بخش خصوصی انجام میشود اما متاسفانه در استان ما غالبا زبان مکالمه با بخش خصوصی تحکم و بالا به پایین و تلخ است و این نتیجه ای جز دلسردی برای فعالین اقتصادی ندارد.
وی با اشاره به اینکه عدم همبستگی بخش خصوصی یکی از مهم‌ترین دلایل مشکلات موجود است، گفت: باید یک مقام ارشد استانی به درخواست کمیسیون فناوری افتا را دعوت و جلسه ای جهت طرح مشکلات در این حوزه به صورت سه جانبه(بخش خصوصی،مقام ارشد دولتی و افتا) برگزار شود تا با حل شدن و تسهیل این موضوع بیش از این شاهد مهاجرت نخبه های استان بابت سخت گیری های غیر منطقی نباشیم.
رئیس کمیسیون فناوری اتاق بازرگانی بیرجند با بیان اینکه بودجه ای که برای حوزه فناوری ادارات دولتی تخصیص می یابد در خیلی مواقع در برابر بودجه های عمرانی و جاری ادارات خیلی جزئیست، عنوان کرد: بر طبق مصوبه کارگروه توسعه دولت الکترونیک و به دستور استاندار محترم دستگاههای دولتی موظف شده اند کالاها و تجهیزاتی که شرکت های داخل استان می توانند تامین کنند نباید از خارج استان وارد شود و در خیلی مواقع بخش خصوصی به همین میزان اندک خرید قانع است و میتواند اشتغالزایی انجام دهد اما متاسفانه این اعداد هم به استانهای بزرگ سرازیر میشود

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه کامپیوتر، موبایل و شهر الکترونیک با همکاری اتاق بازرگانی و نظام صنفی رایانه‌ای، افزود: این نمایشگاه در نیمه اول مهر ماه در شهر بیرجند برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: سایت هایی که در حوزه دیجیتال مارکتینگ حوزه کشاورزی، گردشگری و صنعتی فعالیت می کنند ظرفیت بسیار خوبی برای معرفی در این نمایشگاه دارند.
رئیس کمیسیون فناوری اتاق بازرگانی بیرجند با بیان اینکه شرکت حداکثری افراد را باید در این نمایشگاه داشته باشیم، گفت: باید از تمام دستگاه های خدمات رسان دولتی و بخش خصوصی جهت حضور در نمایشگاه دعوت به عمل آید.

وی با اشاره به اینکه در فاز اول دو هزار و ۱۰۰ متر فضا برای این این نمایشگاه در نظر گرفته شده است، عنوان کرد: شرکت های قوی از استان های دیگر برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کردند.
وی افزود: حضور برند های کشوری در این نمایشگاه باعث می شود شهر بیرجند از زیر پونس نقشه بیرون آید و ظرفیت های زیادی که در حوزه های مختلف به خصوص فناوری دارد، پررنگ تر و به هموطنان بیشتر شناسانده شود.
باقری با بیان اینکه پیگیری های لازم جهت اخذ تسهیلات با بانک مهر ایران جهت حضور شرکت ها در نمایشگاه جیتکس دبی در دستور قرار گرفته است، گفت: در بخش حضور با عنوان غرفه داری در نمایشگاه جیتکس چون جزو نمایشگاههای گران محسوب میشود متاسفانه تا کنون هیچ صنعتی از خراسان جنوبی در این نمایشگاه غرفه نداشته است و امیدواریم با حمایتهای دولتی در استان بتوانیم در سال آینده از ظرفیتهای شرکتهای نرم افزاری و دانش بنیان استان ، برای اولین بار در این نمایشگاه که بزرگترین رویداد حوزه فناوری دنیاست مشارکتی را داشته باشیم.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که تابع Privacy Policy and Terms of Use است.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا