اخبار داخلی

در اولین جلسه کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجندمطرح شد: لزوم پیگیری مصوبات کمیسیون های تخصصی / بخش خصوصی مطالبه گر باشد

رئیس اتاق بازرگانی،صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند با تاکید بر اینکه مصوبات دوره گذشته کمیسیون ها پیگیری شود، گفت: بخش خصوصی باید مطالبه گر باشد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی،صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند، علیرضا خامه زر در اولین جلسه کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند، اظهار کرد: با توجه به نقش و اهمیت کمیسیون های تخصصی اتاق بازرگانی به عنوان بازوهای مشورتی هیئت رئیسه و هیئت نمایندگان سعی داریم هر چه سریع تر این کمیسیون ها فعالیت رسمی خود را آغاز کنند.
وی با بیان اینکه بخش کشاورزی از کمیسیون های فعال و مهم اتاق بازرگانی است، افزود: این کمیسیون دو پتانسیل دام و طیور و کشاورزی دارد که هر کدام باید به صورت جداگانه و به صورت تخصصی مورد بررسی قرار گیرد.
رئیس اتاق بازرگانی بیرجند با اشاره به اینکه کمیسون ها باید از لحاظ مالی تامین شوند، گفت: ارتباط کمیسیون استانی با کمیسیون اتاق ایران باید به صورت مستمر برقرار باشد.
وی با تاکید بر اینکه مصوبات دوره گذشته کمیسیون ها همچنان باید پیگیری شود، عنوان کرد: طی دوره گذشته سه اتاق بازرگانی، اصناف و تعاون دبیرخانه ای تحت عنوان دبیرخانه بخش غیردولتی تشکیل دادند و بسیاری از مشکلات ازاین طریق مورد بررسی قرار گرفت.
خامه زر با بیان اینکه متاسفانه استان خراسان جنوبی همواره درگیر مباحث و مسائل جزیره ای است، اظهار داشت: در راستای رفع برخی مشکلات هر کس و هر تشکل به نوبه خود کار کارشناسی انجام می‌دهد اما به دلیل همسو نبودن در پایان به هیچ‌ نتیجه ای نمی رسند.
وی با اشاره به اینکه سه اتاق بازرگانی اصناف و تعاون به ویژه در حوزه کشاورزی باید تحت لوای یک مجموعه حرکت و با یکدیگر همسو باشند، افزود:صنف دام و طیور در واقع صنفی مظلوم اما در عین حال بسیار مهم در کشور است که باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس اتاق بازرگانی بیرجند ادامه داد: اگر نتوانیم در دولت فعلی کاری برای استان انجام دهیم دیگر هیچ وقت نخواهیم توانست قدم موثری جهت توسعه استان برداریم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد اعضای اتاق بازرگانی زیر ۳۰۰ نفر و نمایندگان استانی در اتاق ایران دو نفر هستند، گفت: هر چه تعداد نمایندگان اتاق استان در اتاق ایران بیشتر باشد قدرت نفوذ و چانه زنی بیشتری در پیگیری مسائل خواهیم داشت لذا باید تشکل ها را در راستای عضوشدن در اتاق بازرگانی تشویق کنیم.
خامه زر با تاکید بر اینکه هیچ گونه اتلاف وقتی در برگزاری جلسات کمیسیون ها نباید داشته باشیم، عنوان کرد: از دل همین کمیسیون ها گره های بزرگی از مشکلات باز شده لذا باید با تلاش بیش از پیش مطالبه گری و پیگیری مسائل را در دستور کار قرار دهیم.

بیکی، رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند نیز در این جلسه اظهار کرد: هدف از کمیسیون کشاورزی احصا مشکلات بخش کشاورزی و پیگیری آن ها در بدنه دولت است.
وی با بیان اینکه یک سری از مشکلات که به صورت ملی مطرح است در کمیسیون ها مصوب و از طریق شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی مورد بررسی قرار می گیرد، افزود: امیدواریم با تعامل و تلاش بتوانیم در این دوره تصمیمات موثر و کاربردی در حوزه کشاورزی استان داشته باشیم.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند با اشاره به اینکه بر اساس قانون اتاق بازرگانی کمیسیون ها دو نائب رئیس دارند که در حوزه کشاورزی به دو بخش دام و طیور و کشاورزی تقسیم می شوند، گفت: موضوعات و مشکلات باید به صورت کتبی برای دبیرخانه کمیسیون ارسال تا بر اساس اولویت و نیاز استان پیگیری شوند.
وی با بیان اینکه اتاق بازرگانی قوی ترین پارلمان بخش خصوصی است، عنوان کرد: حفظ سرمایه گذاری های انجام شده در استان از اوجب واجبات است چراکه تولید کننده نباید به مرحله ای برسد که حتی فکر تعطیلی واحد را داشته باشند.
خیریه، عضو کمیسیون کشاورزی اتاق اتاق بازرگانی بیرجند نیز در این جلسه اظهار کرد: اتاق بازرگانی به عنوان بخش خصوصی تنها ارگانی است که می تواند مشکلات حوزه های مختلف را از طریق بخش دولتی پیگیری کند.
وی با بیان اینکه تصمیماتی که در کمیسیون ها گرفته می شود قدرت اجرایی ندارد، افزود: بخش خصوصی بازوی مشورتی بخش دولتی است لذا در راستای رفع مشکلات ارگان های دولتی نیز باید پاسخگو باشند.
خیریه با اشاره به اینکه کمیسیون های تخصصی_مشورتی اتاق بازرگانی باید مورد حمایت بخش دولتی قرار گیرند، گفت: مسائل و مشکلاتی که درون استان قابل حل نیست باید حتما در شورای گفتگو مطرح و از طریق مرکز پیگیری شوند.

وی با بیان اینکه کمیسیون کشاورزی از دو بخش اصلی کشاورزی، دام و طیور و صنایع وابسته تشکیل می شود، عنوان کرد: اگر جلسات کمیسیون به صورت تخصصی و جداگانه برگزار شود قطعا در پایان به نتیجه مطلوب تری خواهیم رسید‌.
عضو کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند با اشاره به اینکه هر کمیسیون به صورت مستقل فعالیت می کند، افزود: تنها در موارد جزئی کمیسیون ها می توانند با همفکری و هم اندیشی به کمک یکدیگر بشتابند تا خروجی بهتر داشته باشیم.
وی با بیان اینکه تا کنون مشکلات حوزه دام و طیور به اتاق بازرگانی منتقل نشده است، گفت: نباید انتظار داشته باشیم تمامی مسائل و مشکلات در کمیسیون های تخصصی اتاق بازرگانی برطرف شود چرا که قدرت اجرایی ندارند.
خیریه با اشاره به اینکه تمامی مشکلات باید به صورت مکتوب به کمیسیون ها ارائه شود، عنوان کرد:

جواد غریبی، مدیر عامل اتحادیه دامداران استان در این جلسه اظهار کرد: مسئولین دولتی در شورای گفتگو باید به لیست مصوبات کمیسیون ها پای بند باشند.
وی با بیان اینکه باید به گونه ای عمل کرد صدایی که از هجمه تشکل ها و NGO مختلف به گوش میرسد از جانب اتاق بازرگانی باشد، افزود: متاسفانه طی دهه گذشته هنوز نتوانستیم مشکلات را‌ به صورت زیرساختی و زیربنایی برطرف کنیم.
غریبی با تاکید بر اینکه روحیه مطالبه گری بخش خصوصی باید تقویت شود، گفت: تشکل ها و سازمان های مردم نهاد نیز از حالت انفعال خارج شوند.
گفتنی است در این جلسه هر کدام از اعضا به بیان نظرات و دیدگاه های خود در خصوص مسائل و مشکلات اقتصادی در بخش کشاورزی و دام و طیور پرداختند و همچنین آقای محمد حسین اکبری به عنوان نائب رئیس اول و آقای رضا فروزانفر به عنوان نائب رئیس دوم کمیسیون کشاورزی انتخاب شدند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که تابع Privacy Policy and Terms of Use است.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا