اخبار اعضااخبار داخلی

دیدار استاندار خراسان جنوبی با رئیس اتاق بازرگانی بیرجند و هیأت‌مدیره جدید خانه معدن استان

استاندار خراسان جنوبی با رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند و هیأت‌مدیره جدید خانه معدن استان دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، ظرفیت‌های گسترده معدنی خراسان جنوبی، فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این بخش و مهم‌ترین مسائل و چالش‌های پیش روی فعالان حوزه معدن مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست بر توسعه فعالیت‌های معدنی، جذب سرمایه‌گذاری، تکمیل زنجیره ارزش، فرآوری مواد معدنی و جلوگیری از خام‌فروشی تأکید شد و راهکارهای تقویت حضور و مشارکت بخش خصوصی در این حوزه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
همچنین بر ضرورت تقویت تعامل و همکاری میان استانداری، خانه معدن و اتاق بازرگانی بیرجند برای شناسایی و رفع موانع پیش روی معدن‌کاران، تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری و فراهم‌کردن زمینه بهره‌برداری مؤثرتر از ظرفیت‌های معدنی استان تأکید شد.
خراسان جنوبی با برخورداری از ذخایر و ظرفیت‌های قابل توجه معدنی، یکی از مناطق مستعد کشور در این حوزه به شمار می‌رود و بهره‌گیری هدفمند از این ظرفیت‌ها می‌تواند نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار، افزایش ارزش افزوده، توسعه صادرات و رونق اقتصادی استان داشته باشد.
در پایان این دیدار، بر استمرار تعامل و برگزاری نشست‌های مشترک و همچنین پیگیری مسائل و مطالبات فعالان بخش معدن با هدف رفع موانع، توسعه سرمایه‌گذاری و شکوفایی ظرفیت‌های معدنی استان تأکید شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

دکمه بازگشت به بالا