برگزاری اولین کمیته دام و طیور اتاق بازرگانی بیرجند
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند گفت: خوشبختانه تاکنون کمیسیون کشاورزی یکی از موثرترین کمیسیون اتاق بازرگانی بوده و توانسته گام های مثبتی بردارد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند، احسان بیکی در جلسه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی اتاق بیرجند با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی قوی ترین پارلمان بخش خصوصی در بدنه دولت بوده، اظهار کرد: کمیسیونهای تخصصی اتاق به عنوان بازوهای اجرایی اتاق محسوب می شوند.
وی ادامه داد: در اتاق بازرگانی اهرمی تحت عنوان شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی وجود دارد که اگر مشکلی در خصوص فعالین اقتصادی پیش آید در این شورا مطرح و پیگیری می شود.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند با بیان اینکه کمیسیون کشاورزی به ۴ کمیته دام و طیور، زراعت و باغبانی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، آب و منابع طبیعی تقسیم بندی شده است، افزود:خوشبختانه کمیسیون کشاورزی اتاق بازرکانی تا کنون توانسته گامهای مثبتی در جهت احصا و پیگیری و رفع موانع بخش کشاورزی استان بردارد.
حسین خیریه، مدیرعامل شرکت ستاره کیان نیز در این جلسه اظهار کرد: اتاق بازرگانی مزایای بسیار خوبی دارد که یکی از آن ها طرح مشکلات در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی است.
وی با بیان اینکه کمیسیون های اتاق بازرگانی به عنوان یک شورای مشورتی تشکیل و مسائل و مشکلات را مطرح می کند، افزود: ذیل کمیته دام و طیور دو بخش اصلی وجود دارد که اگر بخواهیم کاربردی تر فعالیت کنیم مسائل هر بخش باید به صورت جداگانه مورد بررسی قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه سعی خواهد شد جلسات ماهانه به صورت مستمر و منظم برگزار شود، گفت: هر دو ماه یک جلسه به صورت مشترک بین فعالین حوزه طیور و فعالین حوزه دام برگزار خواهد شد.
خیریه با بیان اینکه اعضای کمیسیون باید هر شخصی را که می تواند تاثیر گذار باشد برای حضور در جلسات معرفی کنند، عنوان کرد: نمایندگان مجلس و تمامی مدیران دولتی موظفند در جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی شرکت کنند لذا فرصت بسیار خوبی برای رفع مشکلات فعالین اقتصادی است.
وی ادامه داد: مسائل و مشکلات واحدها را باید در کمیته های کارشناسی بررسی و در قالب پیشنهاد و راهکار در شورای گفتگو مطرح گردد.
خیریه گفت: اتاق بازرگانی می تواند در عرض دو الی سه روز جلسه فوری جهت بررسی مشکلات ناگهانی برگزار کند اما متاسفانه چون ضمانت اجرایی در اتاق وجود ندارد مشکلات حتما باید در شورای گفتگو مطرح شود.
محمودموسوی،عضو اتحادیه دامداران استان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه اگر بازرگانی نباشد دام و طیور هیچمعنایی ندارد، اظهار کرد: متاسفانه گاهی روشن نبودن و هماهنگ نبودن بخش بازرگانی مشکلات زیادی در حوزه دام و طیور به وجود آورده است.
وی افزود: هر دو ماه حداقل یک جلسه به صورت مشترک بین فعالین حوزه طیور و فعالین حوزه دام برگزار شود.
جوادغریبی، مدیرعامل اتحادیه دامداران در این جلسه اظهار کرد: در کنار پیگیری موضوعات کمیته دام و طیور به صورت تخصصی باید یک جلسه مشترک نیز برگزار شود.
محمدرضا فانی،عضو اتحادیه دامداران استان در این جلسه اظهار کرد: متاسفانه تا کنون ارتباطی محکم و جدی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در استان نداشته ایم در صورتی بسیاری از مسائل استان را می توان در صحن مجلس مورد بررسی قرار داد.
وی با اشاره به اینکه ارتباط خراسان جنوبی با پایتخت در پیگیری مسائل و مشکلات ضعیف است که باید مورد توجه قرار گیرد.
محسن اعتصامی،عضو اتحادیه دامداران استان نیز در این جلسه اظهار کرد: سازمان نظام مهندسی باید در بخش کشاورزی و دام و طیور نظر تشکل ها را جدی بگیرد.
محمدعسگری،مدیرعامل اتحادیه مرغداران تعاونی بیرجند در این جلسه اظهار کرد: برخی تصمیمات در حوزه طیور فوریتی است اما متاسفانه روند گفتگو و پیگیری آنقدر طولانی می شود که اصل موضوع فراموش و فایده ای نخواهد داشت.
وی افزود: گاهی جلسات باید به صورت روتین و فوری برگزار و مشکلات مورد پیگیری قرار گیرد.
محمد علی محمدی، مدیرعامل اتحادیه مرغداران ماکیان شرق نیز در این جلسه با اشاره به اینکه کسی که بخواهد ریاست سازمان نظام مهندسی را بر عهده بگیرد باید شرایط خاص و قانونی را داشته باشد، اظهار کرد: عضو شورا بودن و کارمند نبودن از جمله این شرایط است که باید مد نظر قرار گیرد.
وی افزود: علی رغم اینکه تصمیمات اتاق بازرگانی جنبه اجرایی ندارد اما می تواند بسیار تاثیرگذار باشد.
رضا فروزانفر،نائب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بیرجند در این جلسه با اشاره به اینکه جلسات باید به صورت کاربردی و تخصصی برگزار شود، اظهار کرد: رویکرد مطالبه گری باید بیش از پیش تقویت شود.
وی با بیان اینکه باید شناسنامه ای مدون برای بخش کشاورزی به ویژه حوزه دام و طیور تعریف شود، افزود: امروز صادرات باید اولویت اول قرار گرفته و بخش کشاورزی باید از سیاست های انقباضی جدا شود و زیرساخت استان نیاز به منابع سرشاری دارد که باید از مرکز کشور مورد پیگیری قرار گیرد.
فروزانفر گفت: سرمایه های بزرگی در شهرستان ها وجود دارد که باید مورد استفاده قرار گیرد.
محمدخزاعی،نماینده کارخانجات خوراک دام و طیور استان نیز در این جلسه اظهار کرد: با توجه به پتانسیل های استان باید در حوزه واردات واحدها ورود کرد.
وی با اشاره به تفاوت قیمت نهادههای پشتیبانی، افزود: قیمت ذرت استان به صورت مشخص باید با میانگین قیمت کشوری محاسبه شود.