اخبار داخلی

معادن گامی روشن برای توسعه شاخص‌‌های اقتصادی استان خراسان جنوبی

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان جنوبی گفت: معادن گامی روشن برای توسعه شاخص‌‌های اقتصادی استان است.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی بیرجند به نقل از  خبرگزاری تسنیم ، سید محمد اسماعیل فاطمی صبح امروز در دیدار با رئیس سازمان نظام مهندسی معدن استان خراسان جنوبی که در زمینه همکاری‌های مشترک و استفاده از ظرفیت معادن غنی استان برگزار شد، اظهار داشت: خراسان جنوبی در یک دهه اخیر با داشتن هفت معدن طلا و ذخیره قطعی ۶۴ میلیون تن و استخراج اسمی سه میلیون تن به عنوان استان طلایی در سطح کشور مطرح شده است.

وی گفت: زغال‌سنگ، خاک‌های صنعتی، سنگ‌های تزئینی، بنتونیت، کرومیت، سنگ آهن، دولومیت، آندالوزیت، مرمریت، بازالت، مس، سیلیس، فلورین، پتاس و سرب و روی از مهمترین مواد معدنی در این استان کویری است.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان جنوبی بیان کرد: بر اساس اسناد بالادستی و سندهای توسعه‌ای، معدن و صنایع معدنی یکی از مهمترین محورها و پیشران‌های اقتصادی و توسعه‌ای خراسان جنوبی تعیین شده است.

فاطمی تصریح کرد: معادن به عنوان یکی از ارکان توسعه استان در کنار دیگر بخش‌ها همچون صنعت، کشاورزی و گردشگری است که در جهت توسعه اقتصادی می‌توانند نقش مهمی ایفا کنند.

وی با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری مناسب از پتانسیل بالای اقتصادی حوزه معدنی برای درآمدزایی و کمک به اقتصاد شهرداری‌ها، عنوان کرد: باید به ظرفیت‌های معدنی در شهرستان‌ها و استان در راستای اهداف و رسالت‌های سازمان در حوزه کمک و توانمندسازی اقتصادی استان و شهرداری‌ها همگام و همراه خواهیم بود.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان جنوبی با اشاره به ظرفیت‌های سازمان همیاری در حوزه‌های مختلف، تصریح کرد: با توجه به گستردگی موضوعات و فعالیت‌های سازمان، سازمان همیاری شهرداری و شرکت معدن زیرمجموعه سازمان این آمادگی را دارد تا در حوزه‌های ممکن همکاری سازنده‌ای را داشته باشیم.

فاطمی ابراز امیدواری کرد: با همدلی و همکاری بین سازمان نظام مهندسی معدن و سازمان همیاری شهرداری‌ها قطعا در آینده شاهد رشد و توسعه شاخص‌های موجود در بخش معدن خواهیم بود.

مرتضی جلالی‌فرد، رئیس سازمان نظام مهندسی معدن استان خراسان جنوبی نیز در این دیدار ضمن تبریک در زمینه ورود سازمان همیاری شهرداری‌های استان به حوزه فعالیت‌های معدنی و تشکیل شرکت معدن ابراز امیدواری کرد: با توجه به ظرفیت‌های این نهاد قطعا می‌‌توان در آینده شاهد طرح‌ها و برنامه‌های مشارکتی و همکاری دوجانبه خوبی در حوزه اقتصاد معدنی باشیم.

وی با ابراز خرسندی از آغاز تعاملات و برگزاری جلسات مشترک بین سازمان و نظام مهندسی استان تاکید کرد: با بهره‌گیری از پتانسیل‌های تخصصی سازمان نظام مهندسی معدن و توان اقتصادی و تجهیزاتی سازمان همیاری می‌توان در حوزه مشارکت و سرمایه‌گذاری در استان برنامه‌ها و طرح‌های سازنده را مورد توجه قرار داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا