اخبار سراسری

از طرح مشکل تا ترخیص کالا در کمتر از ۲۴ ساعت هم افزایی گمرک و اتاق بازرگانی به نفع فعالان اقتصادی

جلسه کارشناسی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان در روزچهارشنبه مورخ ۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ با هدف بررسی مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی در حوزه واردات برگزار شد. موضوع اصلی این نشست، بررسی چالش‌های فعالان اقتصادی در بخش واردات، به‌ویژه در زمینه «سهمیه‌های واردات» و «تخصیص ارز» بود.

در این جلسه که با حضور نمایندگان بخش خصوصی، استانداری و دستگاه‌های اجرایی مرتبط تشکیل شده بود، موانع موجود در فرآیندهای وارداتی مطرح و راهکارهای پیشنهادی برای تسهیل فعالیت‌های اقتصادی ارائه گردید.

یکی از ویژگی های برجسته جلسه، تصمیم بر خروجی عملیاتی و حل مشکلات مطرح شده بود که از تمام ظرفیت های قانونی و دستورالعمل های شرایط اضطرار در راستای تعیین تکلیف فعال اقتصادی استفاده گردد و مقرر شد، علاوه بر طرح موضوعات مطرح شده در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی به منظور رفع مشکل مشابه سایر فعالان اقتصادی کشور،پرونده هایی که در جلسه اتاق بیرجند مطرح شده، با هم افزایی اتاق بازرگانی و دولت تا حصول نتیجه پیگری شود.

در همین راستا و در حاشیه جلسه مذکور، یکی از پرونده‌های مربوط به واردات پنل‌های خورشیدی، مورد بررسی قرار گرفت و نهایتاً این موضوع با پیگیری اتاق بازرگانی بیرجند و همکاری گمرکات استان در کمتر از ۲۴ ساعت به نتیجه رسیده و روند ترخیص کالا در حال انجام می باشد.

پیگیری مسائل و مشکلات مطروحه در این جلسه با هدف تسهیل فعالیت‌های اقتصادی و رفع موانع پیش‌روی فعالان استان ادامه دارد و مقرر شد موضوعات مشابه در نشست‌های آتی به‌صورت ویژه پیگیری و تعیین تکلیف شود.

ترخیص یکی از محموله‌های پنل خورشیدی در ادامه پیگیری‌های جلسه کارشناسی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان با هم‌افزایی اتاق بازرگانی بیرجند و گمرکات استان در کمتر از ۲۴ ساعت نهایی شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

دکمه بازگشت به بالا